VVV concerten voorlopig afgelast

Vanwege de Corona-crisis, de daaruit voortvloeiende regelgeving van overheidswege en onze eigen verantwoordelijkheid voor elkaars gezondheid is besloten dat de VVV-concerten op 16 en 18 april (respectievelijk in Zuidlaren en in Westerbork) NIET doorgaan.

De Notenkraker in Beilen waar onze wekelijkse repetities gehouden worden is tm 6 april gesloten. De Gemeente Tynaarlo (waaronder Zuidlaren valt) en Lentis, de organisator van het VVV-concert op 16 april hebben besloten alle activiteiten die voor april op de agenda staan, niet door te laten gaan.

De inzet van de dirigent, de orkestleden en het bestuur voor de VVV-concerten gaan niet verloren; achter de schermen zullen besprekingen worden gestart met ‘Zuidlaren en Westerbork’ over het opschorten tot een nader te bepalen datum in het najaar van 2020.
En natuurlijk hopen wij dan ook Anna Maring (vioolsoliste) en de gastspelers weer te mogen begroeten.

Deze periode van muzikaal afzien is allesbehalve leuk; we mogen ervan uitgaan dat het tijdelijk is, dat we het virus overwinnen en gezond uit deze crisis komen en dat Vera Lynns’ voorspelling in afzienbare tijd bekrachtigd zal worden:

WE’LL MEET AGAIN

We willen u het artikel over de VVV-concerten van het DSO dat in de nieuwsbrief van de FASO recentelijk is gepubliceerd niet onthouden.
Klik op deze link. (halverwege de pagina).