Meespelen

Het DSO heeft altijd plaats voor strijkers. Ben je gevorderd violist of altviolist? Heb je al een aantal jaren les en wil je ook graag in een orkest spelen? Je bent van harte welkom!

Voor blazers en cellisten hebben wij een wachtlijst. Maar heb je interesse, meld je dan gewoon aan en zodra er ruimte is, hoor je van ons.

We gaan uit van een (wederzijdse) kennismakingsperiode. Je speelt een paar weken mee en aan de hand van de ervaringen bepalen we jouw plaats in het orkest. Soms wordt er, in overleg met het aspirant-lid en de dirigent, tot een auditie/voorspelen besloten.

Aanmelden
Wil je meespelen? Mail of bel naar de secretaris, Maartje van den Steenhoven, via secretaris@drentssymfonieorkest.nl of telefoonnummer 06 38388027.

Leden en repetities
De leden van het Drents Symfonie Orkest wonen verspreid in en buiten de provincie Drenthe. We repeteren elke donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur. De repetities worden gehouden in De Notenkraker, Noordveen 48, Beilen. Van tijd tot tijd plannen we een repetitiedag in het weekend.