Meespelen

Wil jij ook meespelen?

Het orkest heeft altijd plaats voor strijkers. Ben je  gevorderd violist of altviolist? Heb je al een aantal jaren les en wil je ook graag in een orkest spelen? Je bent van harte welkom!

Voor blazers en cellisten hebben wij een wachtlijst. Heb je interesse? Meld je dan aan en als er ruimte is, hoor je van ons!

Bij het Drents Symfonie Orkest  is er een (wederzijdse) kennismakingsperiode. Je speelt een paar weken mee en aan de hand van de ervaringen wordt een plaats in het orkest bepaald. Soms wordt er in overleg met het aspirant-lid en dirigent tot een auditie/voorspelen besloten.

Aanmelden
Wil je meespelen? Mail of bel naar de secretaris, Maartje van den Steenhoven,  via secretaris@drentssymfonieorkest.nl of telefoonnummer 06 38388027.

Leden en repetities
De leden van het Drents Symfonie Orkest wonen verspreid in en rond de provincie Drenthe. We repeteren elke donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur. Repetities vinden plaats in de Notenkraker, Noordveen 48  in Beilen. Soms wordt er ook wel eens een repetitiedag in het weekend gepland.