Eén concert, twee solisten

Zondag 25 sept 2016 wordt in de Grote Mariakerk in Meppel het Trompetconcert in Es-dur vertolkt door twee solisten. Zij worden begeleid door het DSO. De toegang is gratis.

Malon Maat

Malon Maat (1997) is op 7-jarige leeftijd begonnen met het volgen van muzieklessen op de bugel. In 2010 begon Malon  in de Jong Talentklas op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Hier heeft ze de overstap naar trompet gemaakt. In het laatste jaar van de HAVO is Malon begonnen aan de vooropleiding van het Prins Claus Conservatorium in Groningen en nu studeert ze klassiek trompet bij Bert Koertshuis. Malon valt vaak in bij orkesten en verzorgt wekelijks trompetlessen.
Sinds seizoen 2015-2016 is Malon trompetdocente bij het Beiler Harmonieorkest.

Andreas Oosterkamp

Andreas Oosterkamp (1996) is op 7- jarige leeftijd begonnen op de cornet en stapte later over op de trompet. In 2010 werd hij aangenomen in de Jongtalentklas van het Prins Claus Conservatorium in Groningen.In 2013 begon hij aan de opleiding klassiek trompet bij Bert Koertshuis. Andreas hoopt in juni 2017 eindexamen te gaan doen. Hij volgde masterclasses bij Ole Edvard Antonsen, Roy Poper en Willem van der Vliet. Hij combineert zijn conservatoriumstudie met bachelor Moleculaire Levenswetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Als trompettist is Andreas actief in diverse orkesten en ensembles. Daarnaast speelt hij cornet in de Provinciale Brassband Groningen.Ook is hij actief als koperdocent.